Contact Email
[email protected]

Contact Tel
052 37 01 62

Profielen & Beglazing

Alu profielen

Aluminium, een trendy en licht maar tegelijk ijzersterk materiaal, ideaal voor vervaardigen van buitenschrijnwerk, raam- en deurprofielen.

Alu vormen en kleuren...

Buiten het gemak om aluminium profielen te verwerken in diverse vormen, zijn de kozijnen in elke RAL-kleur verkrijgbaar. U kan tevens kiezen om kleur van de binnenkant te laten verschillen met de buitenkleur.

Het beschikbare kleurenpalet wordt uitgevoerd volgens normen en voorschriften van het APA/Qualitcoat keurmerk. Wij garanderen onze klanten dan ook een jarenlange kleurechtheid dankzij hoogwaardige grondstoffen.

Onze leverancier Aluminium

De firma Van Beveren, onze systeemleverancier:

  • Produceert een uitgebreid gamma profielen
  • Levert enkel alu kozijnen van de hoogste kwaliteit
  • Staat bekend voor producten met hoge inbraakweerstand en excellente  thermische isolatie
  • Maakt anti-koudebrug, meerkamerige, condensatievrije profielen

Alle producten gevoerd door Van Beveren beschikken over een goedkeuring volgens de geldende DIN-normen, zowel mechanisch akoestisch als water- en winddichtheid.

Waarom aluminium? 5 voordelen!

  1. Aluminium vraagt weinig onderhoud
  2. Het krimpt niet
  3. Aluminium profielen roesten niet
  4. Ramen en deuren in aluminium rotten niet
  5. Aluminium vervormt niet

Aluminium is tijdsbesparend, budgetvriendelijk en gaat vele jaren mee.

Aluminiumprofielen

Voor ramen, deuren en veranda's wordt aluminium vaak geprezen voor zijn stevigheid. Door de robuustheid van het metaal zijn aluminiumprofielen meer geschikt wanneer het gaat over buitenschrijnwerk dat moet kunnen schuiven, kiepen, draaien,...

Metamix aluminium

In het Metamix-magazijn maken wij met deze profielen een aluminiumconstructie op maat van uw woning. Gebogen, rond, pastoraal of klassiek, al deze stijlvormen zijn mogelijk.

Uiteraard kunnen er allerlei glasvormen en glasverdelingen worden aangebracht. Ook op maat gemaakte horren, muggeziften, venstertabletten kunnen wij indien gewenst voorstellen.

Ons sluitwerk

Onze leveranciers voor hang- en sluitwerk zijn

Uiteraard zijn al onze ramen en deuren voorzien van inbraakvertragend veiligheidsbeslag.

Als vulling voor onze voordeuren gebruiken wij ANAF-deurpanelen (www.anaf.be).

Deze bieden u een uitgebreid gamma aan sierpanelen. Naar gelang smaak en budget heeft ANAF voor ieder de gepaste deurvulling.

Contacteer Metamix voor bijkomende informatie inzake alu profielen, een prijsindicatie of een offerte op maat van uw project.