Contact Email
[email protected]

Contact Tel
052 37 01 62

Rolluiken

Metamix, plaatser van kwaliteitsvolle Harol rolluiken! Plaatsen wij binnenkort ook uw rolluik?

U kan investeren in rolluiken om anti-inbraak beweegredenen en/of voor meer privacy in de woning te verkrijgen. Buiten inbraakpreventie en privé-geborgenheid, houdt een rolluik tevens de koude, wind en regen buiten.

Wist u dat...
 • Rolluiken ook bij hevige zon hun voordelen bieden? Inderdaad, het felle zonlicht en de warmte worden tegengehouden.
 • Een rolluik lawaai van buitenaf afzwakt? De afscherming werkt extra geluidsdempend.
 • INBOUWROLLUIKEN

  INBOUWROLLUIKEN

  Een inbouwrolluik is zowel toepasbaar bij nieuwbouw als renovatie. Maar opgepast, een inbouwrolluik bij renovaties is enkel mogelijk indien er plaats voorzien is voor een inbouwrolluik. Bij nieuwbouwprojecten kan de nodige uitsparing boven de raam- of deuropening voorzien worden

 • OPBOUWROLLUIKEN

  OPBOUWROLLUIKEN

  Bij een opbouwrolluik wordt de rolluikkast boven de ramen geïnstalleerd en als geheel in een reeds bestaande opening geplaatst. Ideaal voor renovaties, zijn opbouwrolluiken verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Met uw keuzekleur passen de rolluiken vast en zeker bij uw buitenschrijnwerk.

 • VOORZETROLLUIKEN

  VOORZETROLLUIKEN

  Een voorzetrolluik is dé oplossing voor ramen waar geen voorzieningen zijn voor rolluiken. De rolluikkasten worden op de buitengevel geplaatst. Voorzetrolluiken zijn monteerbaar bij diverse bouwstijlen.

Bediening rolluiken

Een manuele bediening met lint, stang, koord of eerder een elektrische bediening?

Het op- en afrollen van elektrische rolluiken kan makkelijk en snel m.b.v. een schakelaar of afstandsbediening. Het bedieningscomfort kent geen grenzen bij Harol.

Rolluiken: advies, prijzen & offerte

Bijkomend advies nodig m.b.t. de mogelijkheden van rolluiksystemen? Had u graag een prijsindicatie verkregen voor het plaatsen van rolluiken? Of u wenst een offerte op maat van uw project te ontvangen?